2009. június 10., szerda

Gyógyítás színekkel - pörgessük meg egy kis narancssárgával...

... Merthogy a narancssárga szín élénk, megújult energiát sugároz, s megszabadít minket betokosodott érzelmeinktől.
Energetizáló, vitalizáló, meleg, aktív szín. Fokozza az életkedvet, a kíváncsiságot, az optimizmust és a kreativitást. Depresszió, pesszimizmus és ernyedtség esetén a legfontosabb szín. Erősíti az önbizalmat és a kezdeményezőkészséget, bátorít, jóságra és nemességre sarkall. Serkenti a nemi vágyat, fokozza a szexuális kisugárzást. Kapcsolatteremtési problémák vagy szexuális zavarok esetén is segít.


Szóval félre az energiaitallal! Nyomj egy kis narancssárgát!

A narancssárga szín az esztétikai kezelés során főleg zsíros, tömített pórusú, pattanásos bőrre, túlzott faggyútermelődés kezelésére ajánlják. Hatásos a különböző méreg- és salakanyagok felhalmozódása következtében kialakuló tünetek - bőr elszíneződései, cellulitisz - ellen.
A narancssárga elősegíti a haj fényességét, a túlzott faggyútermelés következtében létrejövő zsíros korpásodás visszaszorítását.

Mit csinál még?

Támogatja a hasi és kismedencei szervekért, az ivarmirigyekért, a keresztcsontért, az ágyékcsigolyákért és a szaporodásért felelős szexcsakra működését. Narancsszínnel kiválóan kezelhető az étvágytalanság és a kóros fogyás, de jól hat bizonyos emésztési zavarok, pl. székrekedés esetén is. Az immunrendszert egészében erősíti.

és még?

Segíti az önbecsülés kifejlesztését, és örömöt hoz az érzéki élvezetekbe.
Az új ájurvédában azt mondják, hogy a narancssárga a víz belső színe. Nahát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése