2010. november 18., csütörtök

Hát ez meg mit keres ott?


Kérdezzük gyakran tükörbe nézve és szörnyülködünk el a bőrünk produkálta jelenségeken. Már megint egy ránccal több!
Ezekkel a karikákkal hullahoppozni lehetne!
Ajajj ez a cellulitisz még durvább mint volt!
Alig marad hajam, ha így hullik tovább!
Ismerős mondatok, vagy ki nem mondott gondolatok, ugye?

A közös bennük az, hogy szervezetünk ásványi anyagért kopogtat, mit kopogtat, dörömböl!
Ásványi anyagra szükség van a bőrünk szépségéhez, az ereink-, csontjaink-, körmeink-, hajunk egészségéhez, a méregtelenítéshez, a sejtjeink hosszú-boldog életéhez.

Honnan szerezzünk ásványi anyagot? Sajnos a minden szempontból megfelelő étkezés nem elegendő. Szükség van valamire, ami segíti, hogy ezek az ásványi anyagok fel tudjanak szívódni és be tudjanak épülni a megfelelő sejtekbe.

Schüssler doktor rájött erre és kidolgozta a Schüssler sók gyógyító rendszerét és még arra is rájött, hogy az ásványi sók hiánya jellegzetes elváltozásokat okoznak a bőrünkön, arcunkon.

Például a szarkalábakra Calcium fluoratum a nyerő, persze megfelelő táplálkozással kiegészítve. Gyulladt pattanásokra Natrium phosphoricum.

A Schüssler sóknak nem csupán esztétikai hasznuk van. Számos betegség, panasz esetén is bátran szedhetők, például csontritkulás, reflux, görcsök, megfázás, idegesség, alvászavar.

Hogyan érdemes szedni ezeket a sókat?

Nem kell más, mint egy smink nélküli találkozás egy jó arcdiagnosztával, aki megmondja mit, mennyit, mikor, meddig és hogyan.

Legyen Ön is kiváncsi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése