2009. április 5., vasárnap

Szívből ajánlom: TranszTánc

„Képzelj el egy olyan intenzív sötétséget, amely védelmezőn borul rád. Sötétet, amely lehetővé teszi, hogy szemed helyett a szíveddel láss. Egyedül vagy, de mégis egy vagy mindennel. A sötétben felhangzanak a dobok, az imák hangjai. Meghallod a szellemek távoli hangját, a dobok lüktetése feledteti veled elméd zakatolását, és testedet a ritmus mozgásba lendíti, lelked szabadon, ismeretlen tájakra repül”

"A rituális transz-utazások évezredek óta fontos részét alkotják a sámánisztikus és keleti kultúráknak. Olyan belső utazások ezek, amelyek tágítják a tér és az idő hétköznapi érzékelését.
Ezzel lépésről lépésre feltárulhatnak személyiségünk rétegei, az ősök hatása vagy akár kapcsolatunk az univerzummal. A Transztánc rituáléval az ősi szertartások ereje válik a ma embere számára hozzáférhetővé.
Egyesíti a gyógyító hangokat, dinamikus ütős ritmusokat, légzési technikákat, melyek együttesen segítenek meghívni egy megváltozott tudatállapotot, amelyből kialakulhat a spirituális ébredés, a mentális tisztánlátás, az érzelmi egyensúly és a testi egészség.
Középpontjában a gyógyulás és a szellemhez fűződő kapcsolatunk áll. A sötétség közösségében táncolva párhuzamos valóságok nyílnak meg, amelyekben szembesülhetünk a hétköznapokban megoldhatatlannak tűnő problémáink gyökerével.
Megszokott énünk eltűnik; kapcsolatba lépve felsőbb énünkkel problémáink átértéklődnek, feloldódnak."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése